Случаят е от Ахтопол

Група младежи се размина на косъм от смъртта, след като луксозен автомобил блъсна колата ѝ, спряла в отбивка на пътя край Ахтопол. Шофьорът на “летящия” автомобил е на 20 години. Инцидентът е станал във вторник около 20 ч. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

“Пътувах през нощта, за да стигна до мястото. По изгрев видях смачкания автомобил и къде точно е бил ударът. Това е мястото, на което е трябвало да бъде синът ми. Бях шокиран и нямаше как емоционално да не изразя ужаса си от това, което се е случило”, разказа Ростислав Иванов, баща на потърпевшия. 

Приятели, отишли на почивка, са спрели, за да се снимат с морето. Тръгвайки към колите, едно от момчетата вижда “летящата” кола, която се врязва в неговата. 

На мястото на инцидента има ограничение от 30 километра в час. По думите на потърпевшия водачът на луксозната кола е шофирал с над 100 км/ч. 

По случая има образувано досъдебно производство. Шофьорът на луксозния автомобил е с отрицателни проби за алкохол и наркотици. Дал е и кръвна проба.

 

 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook