Как програмист остави успешен бизнес, за да спаси и преоткрие себе си

От IT сектора до Тетевенския балкан. Или как програмистът Георги Димитров остави успешен бизнес, за да спаси и преоткрие себе си на едно чудно място сред природата.

„По-качественият живот е отдалеченият от големия град. Красотата е бонус. Дали ще бъде гора, или село - няма никакво значение. Просто това спокойствие и красота е бонус към ежедневието ти. Нещо, което няма как да видиш в града”, сподели той.

Георги е роден в Бургас, завършил е математическа гимназия. След това се насочва към Пловдивския университет. От студент е в IT бизнеса, където изкарва близо 20 години. До момента, в който не решава, че има нужда от промяна.

„Здравословен проблем ме изкара от работния режим за почти две години. Това ми даде възможност да преосмисля какво ще правя оттук нататък. Реших, че пътят ми ще продължи далеч от градската суета, на по-усамотено място и по различен начин”, добавя той.

Целия разказ гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.