Инструктор дава съвети

Йогата за лице помага за редуцирането на бръчките и забавя стареенето. Деси Неделчева е фейс йога и гуа-ша инструктор. Тя твърди, че може да свалим няколко години само чрез любов към себе си.

„Фейс йога е метод , който спомага за забавяне на стареенето. Всяка жена иска да изглежда добре . И този метод аз го научих в холистичния университет в Дания. То не е просто курс. То е цяло обучение, което ми дава правото да мога да помагам на жени, за да могат да се чувстват добре в кожата си ”, обясни Деси Неделчева, фейс йога и Гуа-ша инструктор.

Освен фейс йога, тя използва и гуа- ша масажи. Съчетава ги с рефлексология за лице .

„Това е един комплексен метод, който спомага да се редуцират бръчките и стресът едновременно, защото нашето ежедневие е много натоварено и стресът играе голяма роля”, допълни Деси Неделчева.

Резултатите от фейс йогата се забелязват още на втората седмица след практикуването й.

„Но всичко се случва с много постоянство и любов към себе си, защото скандинавският метод разглежда и вътрешното състояние. Не е просто лицева гимнастика”, разказа още инструкторът.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.