На две от сестрите лекарите са дали една и съща дата за раждане

Четири сестри от САЩ са бременни по едно и също време и ще стават майки с разлика от няколко месеца, съобщава "Фокс нюз". 33-годишната Джена, Джесика (30), Джордан (27) и Джейдън (25) признават, че никога не са предполагали, че могат да забременеят по едно и също време, предаде БГНЕС.

„Всички се оженихме през последните пет години, така че това беше просто естествено развитие“, казва най-голямата сестра.

Всяка от сестрите научила за бременността си по различно време. „На Великден казах на всички сестри, че съм бременна, а след това разбрах, че Джейдън и Джена са бременни, и бях в пълен шок“, спомня си Джесика.

Джена вече има двегодишен син, а останалите три сестри ще стават майки за първи път. Сестрите споделят, че е необикновено изживяване да преминат заедно през всички етапи на бременността. Отбелязва се, че лекарите са дали на Джена и Джейдън една и съща дата на раждане - първи октомври. „И двете казахме „1 октомври“ едновременно, така че беше още по-голяма изненада“, казва по-малката сестра. Средните сестри Джесика и Джордан трябва да родят съответно на 17 ноември и 3 август.

Сестрите живеят в различни щати: Джена живее в Колорадо, докато Джесика и Джордан живеят близо една до друга в Небраска. Джейдън, която живее в Тексас, призна, че й е трудно да е далеч от сестрите си в това специално време. 

По-рано беше съобщено, че в САЩ в интензивното отделение 11 медицински сестри и секретарка са забременели едновременно. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС