Тя се мести в София

След като стана Мис България 2023 Елизабет Кравец се мести да живее в София. Тя скоро ще бъде пълнолетна, а догодина иска да започне да учи журналистика. „Камерата ме обича, аз нея – защо не”, каза Кравец в предаването „На фокус”.

ТЯ ИЗБРА БЪЛГАРИЯ И СПЕЧЕЛИ НЕЙНАТА КОРОНА: Изборите в живота на новата "Мис България"

Баща й е украинец от Одеса, живяла е в Израел, има български, украински и еврейски корени. За нея Варна и Одеса са еднакви. „Аз си живея в България гадно ми е за хората и в двете държави (Украйна, Израел)”, каза мис България. Едва 3-годишна майка ѝ я е записала на спортни танци.

ПЪРВО ПО NOVA: „Мис България” 2023 Елизабет Кравец: Не съм очаквала, много съм щастлива

Сега тя продължава да танцува. Танците са я научили на дисциплина – да не закъснява, винаги всичко да е планирано, по график. Тя харесва всички танци, но предпочита ча-ча-ча. Височината й е 177-178 см, но тя винаги носи токчета. „Когато съм на сцена, все едно съм си вкъщи. Нямам сценична треска, знам какво да бъде поведението ми”, каза Кравец. Брат й от 13-годишен работи и сега, на 21 години купува коли, камиони.

„Най-важното е възпитанието – да цениш труда, да имаш цели. Аз цял живот си имам всичко, не се нуждая от нищо, обаче знам цената на парите. Мисля да се развивам в България, това е моето място. Живяла съм до 7-годишна възраст в Израел, там винаги е много топло”, каза Кравец.

Момиче с украински корени спечели „Мис Варна” и предизвика скандал в социалните мрежи (ВИДЕО)