Русия извърши атаки срещу инфраструктурата на Украйна, докато Киев твърди, че е унищожил няколко руски военноморски кораби

Предполагаемите извършители на нападението срещу Crocus City Hall в Москва се явиха в съда, докато нацията скърби за загубата на повече от 150 души. Русия обяви ден на траур в неделя след смъртоносната атака по време на концерт в петък (22.03.2024 г.) в залата в предградията на Москва. "Ислямска държава" пое отговорността за нападението. Това съобщава кореспондентът на Voice of America (VOA) Араш Арабасади в своя репортаж.  

Русия извърши атаки срещу инфраструктурата на Украйна, докато Киев твърди, че е унищожил няколко руски военноморски кораби, акостирали в Крим.

Водна криза в най-големия град на Южна Африка (ВИДЕО)

Израелските сили продължават операциите си около две ключови болници в Газа. Сенегалските власти започват да броят гласовете от изборите в неделя.

Крейг Албърт, професор по политология и дипломиран директор на магистърска степен по разузнаване и сигурност в университета Аугуста в Джорджия, прави анализ на горещата политическа седмица.

Гледайте повече във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: vesti.bg/Voice of America