Това твърди списание People

Изминаха цели двадесет години, откакто Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознаха за първи път и започнаха да излизат. Това доведе до отмяната на сватбата им през 2003 г. и пълната им раздяла през 2004 г. Но когато отново започнаха да се срещат през 2022 г. и се ожениха, всички смятаха, че ще продължи вечно. Това обаче не се случи. Слуховете за раздяла се засилиха поради липсата на брачна халка на ръката на Дженифър по време на празненствата по случай 4 юли.

Дженифър Лопес подаде документи за развод

Тя очевидно е готова да продължи напред, след като официално подаде документи за развод миналата седмица в деня на двегодишнината от сватбата.

„Беше изключително трудно за нея, че Бен реши да се откаже от брака им и да продължи живота си, оставяйки я зад себе си. Тя не искаше развод. Те се обичат. Дженифър не е типът човек, който просто се отказва. Но, след като подаде молба за развод, тя изглежда облекчена“, сподели за People източник, близък до нея.

Дженифър Лопес и Бен Афлек продават семейното си жилище

Според документите за развода Лопес е написала дата на раздялата им 26 април, което е доста преди феновете им да разберат, че всичко е приключило между тях. Допълнителни съдебни документи показват, че тя е потвърдила, че „непреодолими различия“ са причината за развода им.  

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС