Триото получи 17-минутни овации на световната премиера на новия им филм „The Room Next Door“

Емблематичният испански актьор Педро Алмодовар и главните актриси в новия му филм - Джулиан Мур и Тилда Суинтън присъстваха на световната премиера на „The Room Next Door“, която се състоя по време на фестивала във Венеция. 

Триото получи бурни аплодисменти в Sala Grande, които продължиха цели 17 минути.

Тримата бяха подбрали впечатляваща стилна и дръзка визия на Червения килим. Алмодовар се появи в ярко розов костюм, а Мур избра спираща дъха рокля шартрьоз с пайети. Суинтън заложи на драматична монохромна визия в сиво.

Танци и дълги овации: Пит и Клуни след премиерата на "Вълци" (ВИДЕО)

Филмът „The Room Next Door“ е адаптация на романа на Сигрид Нунес от 2020 г. Историята разказва за писателка на бестселъри на име Ингрид (Мур) и Марта (Суинтън), които възобновяват приятелство след много години. Докато се потапят в спомени от миналото, Марта, бореща се с терминален рак на маточната шийка, разкрива плана си да умре с достойнство и моли Ингрид да бъде в съседната стая, когато тя вземе хапче за евтаназия.

Снимка: Getty Images

Осем минути овации: Анджелина Джоли се разплака на световната премиера на "Мария" (ВИДЕО)

На пресконференцията Мур сподели, че е силно впечатлена от Алмодовар и желанието му да разкаже за нещо, което рядко получава внимание на големия екран - женското приятелство.

От своя страна Суинтън сподели, че преди много време е казала на режисьора, че ще направи всичко, за да получи шанса да работи с него.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!