В мрежата за споделяне на видеофайлове се появи клип

Мит Ромни спечели президентските избори, но в Youtube. В мрежата за споделяне на видеофайлове се появи клип - пародия на  придобилия планетарни измерения хит „Гангнам стайл".

 

До момента  повече от 11 милиона потребители са се насладили на това истински впечатляващо изпълнение.

 

Пародията на известния хит се нарича "Мит Ромни стайл". Зад суровия образ на политика мормон, често пъти упрекван в надменност, се крие една истинска танцувална натура. Заредена с изящна пластика, събрала в себе си всичкия драматизъм по равно и на Брехт, и на Станиславски.

 

Оказва се, че бившият губернатор на Масачузетс далеч не е пластмасова кукла, лишена от грам емоция, надменна като безскрупулен и безсърдечен  богаташ – персона нон грата в работническите квартали.

 

Потребителите в социалните мрежи, насладили се на това изпълнение, категорично отсичат, че ако Мит беше влязъл с „Гангнам стайл” в изборната кампания, резултатите на вота щяха да бъдат в негова полза.

 

За него остава утехата, че след неделната литургия може да потанцува на воля в някои от многобройните паркове на Масачузетс. Междувременно Обама ще продължи да управлява най-могъщата държава още четири години.