Пет тежки катастрофи в Бургаско

Полски турист се е удавил на неохраняемия плаж в местността "Липите" край Синеморец, информират от бургаската полиция, цитирани от БГНЕС.

 

Сигналът е получен на 11.08 в РУП Царево. 33-годишен мъж от град Бяла Нижна е пристигнал на почивка на 7 август и заедно със семейството си е отседнал в хотел в Синеморец.

 

За още инциденти съобщават от районната полиция. Два автомобила са се блъснали по пътя между созополското с. Крушевец и бургаското село Маринка. Инцидентът е станал на 11 август, около 16 ч., информират още от Областната дирекция на МВР. Сериозно е пострадал един от пътниците, 40-годишен руски гражданин, който е настанен в отделение "Реанимация" в МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.

 

15-годишен руснак пък предизвикал катастрофа на пътя от Бургас към кв. "Сарафово" след като подкарал без книжка спортен автомобил. Неправоспособният шофьор е загубил контрол и е ударил задната част на друга кола, управлявана от 35-годишен мъж от София. Двамата са с натъртвания и контузии.

 

Още три катастрофи са станали в областта за изминалото денонощие, четирима души са с различни наранявания. При един от инцидентите 6-годишно дете е блъснато на пешеходна пътека в Приморско.