Актьорът ще участва в третата част на „Непобедимите”

След динамичното светско лято, в началото на новия телевизионен сезон България посреща още една световна знаминитост – холивудската звезда Джет Ли. Актьорът ще участва в третата част на „Непобедимите”.


Преди броени минути самолетът на холивудската звезда кацна на летище София. Припомняме, че в България вече са Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс, Харисън Форд, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен. Сега към тях се присъединява и Джет Ли. Той не е идвал до сега в България, въпреки, че участва във втората част на „Непобедимите”, но снимките с него тогава бяха в Хонконг.


Звездата на Джет Ли изгрява през 1981 г. с филма „Манастирът Шаолин”. Първото му участие във филм от Холивуд е в Смъртоносно оръжие 4 (1998 г.), но първата му главна роля във филм издаден в Холивуд е във филма Ромео трябва да умре (2000 г.).


Снимките в „Непобедимите 3” ще сбъднат една мечта на Ли да участва в един филм с Джеки Чан. За майсторът на кунгфу Джет Ли казва: "Срещал съм се с Джаки Чан шест пъти и макар много хора да смятат, че сме естествени врагове, аз лично мисля, че той е страхотен и много бих искал да снимам с него поне веднъж – това ще е невероятен филм!" Това, което не знаете за него е че, във всички екшън сцени на екрана може Джет да е много смел, но когато някое момиче се приближи към него, се изчервява целия, защото е много срамежлив. И внимавайте, защото може и да го пребиете от бой, но ако докоснете косата му, той ще ви убие.