Представлението оживява тази вечер пред българската публика

Огнени танци, въздушна акробатика, внушителни декори, уникални костюми. Един малък град буквално оживява тук, а за нуждите на артистите се грижи и огромен екип. В него има и българска следа – в последните пет години Митко Христов е неизменна част от „Цирк дьо  Солей". С трупата се срещат в Англия и той безусловно приема предложението да работят заедно.

 

Аз съм цирково дете, дядо ми е бил в цирка, майка ми и баща ми. Впоследствие и аз се озовах в цирка”, казва Митко.

 

Тук идваш да видиш история, да е като кадър от живота ти, да запомниш какво си направил, къде си, просто разликата между нормален цирк и „Цирк дьо Солей” е огромна”, допълва той.

 

Безспорно акробатите са тези, които държат непрекъснато вниманието на публиката. Те обожават всяка една сеща с публиката и всеки път играят с чувство и душа, в изобилие.

 

Всеки който се докосне до шоуто, ще може да има собствена интерпретация на това което вижда. Мисля, че това е един подарък, нещо което ще ви накара да се замислите, да намерите собствената си история. И ние понякога гледаме шоуто отстрани и никога не се отегчаваме”, каза един от участниците в спектакъла Алекс Адриансен.