Това не им е позволило да имат пълен контрол над това, което правят

След „горещ“ концерт вторият старт на X Factor определи следващия, който трябва да напусне сцената – единствената бой банда в шоуто The New Way. Те излязоха на елиминации с „оръжието на Любо” – Виктория Куприна. Въпреки че имаха категоричната подкрепа на ментора си Мария, момчетата не успяха да се наложат над вокалния талант и изключителното сценично присъствие на рускинята.


В предаването „Събуди се” тази сутрин, четиримата коментираха, че макар да са дали 100% от себе си, емоцията не им е позволила да имат пълен контрол. Въпреки че отпаднаха от шоуто, обещават, че ще продължат да се занимават с музика.

 

„Човек трябва да се научи да печели и да губи. Това за нас е крачка напред. Продължаваме по нов път”, споделиха The New Way пред водещите Рада Богданова и Антон Андонов.


Вторият концерт в X Factor беше белязан от горещите изпълнения на Lollipop с Free Your Mind, Виктория с първото й английско парче – The Show Must Go On, Алекс и Влади – с ремикс на БГ хип-хоп и What А Man на Salt’N’Pepa. Веднага след тях Пламен ни отведе в света на Роби Уилямс и Angels, Euphoria в изпълнение на Яница и Глория и най-силният участник според Саня и Любо – Жана Бергендорф с Girl On Fire на Alicia Keys. Момчетата от The New Way развълнуваха момичешките сърца с вечния хит на Backstreet Boys – I Want It That Way, а вечерта завърши със „Сбогом, моя любов“ от Людмила, която изправи публиката и журито на крака.

 

Междувременно музикално шоу №1 в света вече има своето мобилно приложение. Заедно със старта на големите концерти, феновете на формата могат да следят последните новини около шоуто и талантите и през мобилната му апликация.