Астрологията може да ни помогне да бъдем по-добри възпитатели

Зодиакалният знак може да се окаже решаващ при възпитанието на децата ни”, каза в студиото на „Събуди се” астрологът Хули Леонис.

 

Астрологията е много важен инструмент, който за съжаление в обществото се познава като прогнозиране на събития. Аз се занимавам с тази част от науката, която се занимава с партньорските взаимоотношения. В това числи и тези между родители и деца. Много често това са най-предизвикателните отношения. Зодията е само черешката на тортата, има цяла карта на човека, съставена от звездите. От нея се познават най-малките подробности в живота", допълни той.

 

„При „огнените” деца – лъвовете, овните и стрелците, е важно да се развие егото, но не в негативния начин. „Въздушните” знаци – близнаци, везни и водолей, социализират чрез комуникация. „Водните” – скорпион, рак и риби се отличават с много силна емоционалност. А „земните” знаци – телец, козирог и дева, трябва да имат сигурност в живота си.

 

Има и много голямо значение от каква зодия са родителите. Опозиционните знаци са 6 двойки. Ако родител и дете са от един и същ пол, но от опозиционни зодии, комуникацията е изключително трудна.

 

Всички подробности по темата може да гледате във видеото.