NovaNews.bg ви дава възможност да спечелите 4 двойни покани

Спечелете 4 двойни покани за Фестивала на цветовете. Това, което трябва да направите, е да ни изпратите трите си имена, години, адрес и телефонен номер, придружени с верен отговор на въпроса:

 

По време на Холи фестивал на цветовете хората разпръскват във въздуха:
А. Цветни прахове
Б. Цветна пяна
В. Цветна водна боя

 

Очакваме отговорите на e-mail igri@ntv.bg. Печелившите ще бъдат изтеглени на 19 юни следобед.

 

След броени дни ще станем свидетели на най-цветния фестивал, провеждан на територията на София. Фестивал на цветовете, който е вдъхновен от индийската традиция Холи,  ще се състои на 21 юни на стадион Академик, в от  14:00 ч до 23:00 часа. В България Фестивал на цветовете, ще се състои в  най-дългия ден от годината. Идеята му е, следвайки индийската традиция, да обедини хората в името на любовта и свободата, призовавайки ги да загърбят всички различия по между си и просто да се забавляват.

 

На музикалната сцена на фестивала ще може да чуем и видим един от любимците на българската аудитория DJ SASH!, The Offenders, Don Cabron, Casper – DJ-и, които са пускали на един  от най-големите фестивали за електронна музика в света – Tomorrowland, българският театър на огъня и сенките, покорил Glastonbury Fest – Fireter, три от най-популярните и актуални имена на българската поп сцена – Дивна, Михаела Филева и Веси Бонева, както и редица други български и чужди гости. Предвидени са и работилници, на които ще могат да се видят характерни за индийската култура форми на изкуство като рисуване с къна - мехенди, индийски танци, йога и др.

 

По време на събитието с фестивални талони ще могат да се пазаруват разнообразни, приготвени на място храни, както и напитки. Талоните ще се купуват от предвидени за това пунктове, ситуирани на входа и на терена на фестивалната зона на стадион „Академик”.

 

Билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах), както и промоционален пакет от три билета на обща стойност 105 лв., включващ и 3 торбички цветен прах. Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.