Общата стойност на раздадените награди тази събота е точно 137 000 лева

В първата игра „На крачка от късмета“ и пред чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева застанаха Нора Хараланова от Шумен, Станислав Петров от Неделино и Иванка Денкова от Сопот. Иванка беше начело още от самото начало, но късметът ѝ изневери в края на играта. Щастието се усмихна на 29-годишната Нора, която първа премина финалната линия и си тръгна от студиото на „Национална лотария” като собственик на нова лека кола.


Пред сейфовете на „Национална лотария” за максимална печалба от 60 000 лева се изправиха Светла Арнаудова, на 46 години от Пазарджик и Донка Атанасова, на 44 години от Бургас. Участието на Светла приключи бързо, тъй като отвори последователно сейфове със знак „Х“.


Дамата напусна предаването с 500 лева, с които ще закупи подаръци на племенниците си, а най-голямата ѝ мечта е да отиде на почивка и да има собствен автомобил.
В първия кръг от играта Донка успя да отвори само един сейф, криещ сумата от 3 000 лева и  тя получи шанса да утрои наградата си. За съжаление и нейният късмет ѝ изневери и избра два златни сейфа с червен знак „Х“. Така си тръгна от студиото на „Национална лотария” с 1 500 лева, които ще инвестира за образованието на децата си.


Късметлиите, които участваха за спечелването на MEGA JACKPOT-а на „Национална лотария” бяха Симеонка Ганчева от Сливен, Цветомир Ангелов от Враца, Ивайло Джеков от Петрич, Милена Милчева от Хасково и Данаил Челибиев от Варна. Най-високата карта – номер 32, се оказа в ръцете на Цветомир Ангелов, а „Колелото на късмета“ определи максимална печалба от 500 000 лева.


Цветомир започна уверено своята игра, но след първата грешка на седмата сфера реши да не рискува и се отказа с натрупаната сума от 30 000 лева. След предаването сподели развълнуван пред екипа на „Национална лотария”, че с помощта на наградата ще изплати оставащия му заем за апартамента, а съкровената му мечта е децата му да растат здрави. Цветомир работи като търговски представител на тютюневи изделия и често си купува билети, а точно преди предаването печели 100 лева в един от тях.


Водещата Вяра Атова зарадва Нивелин Минчев от град Сливен със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“.


Чекове с моментни печалби в студиото от водещия Захари Бахаров получиха няколко късметлии. Петър Петров от град Добрич в размер на 50 000 лева от билет „Лото +“. Щастливецът сподели, че се чувства голям късметлия и е изключително развълнуван от своята печалба. Следващите в списъка с моментни печалби са Николай Тренев от град София в размер на 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, първата голяма печалба от най-новия билет на „Национална лотария” „Бинго Лото“ в размер на 10 000 лева се пада на Павлин Иванов от град Белене, а Аргир Аргиров от град Перник вече ще се радва на 7 500 лева от билет „Сделка или не“.