Текстът на песента "Part of Me" е дело на самата Alexa

Изпълнителката Петя Александрова – Alеxa издаде авторска песен в Холивуд. Парчето е с името "Part of Me"

 

Видеото към песента е заснето от режисьора Серж Роднънски, който работи със звезди от ранга на Кристина Ричи, Майкъл Медсън и др. Текстът е дело на самата Alexa, a музиката пишат тя и младият холивудски продуцент Тони Родини. 

 

На премиерата на "Part of Me” певицата разказва историята около раждането й. Признава, че написването на песента й помага да се пребори със странностите на Холивуд и да се върне към себе си. Надява се тази песен да вдигне духа на някого в труден момент. 

 

“Прекалено лесно е да си пропилееш младостта в Холивуд. Има доста акули тук - такива, които чакат млади момичета като мен да кацнат сами и без идея какво ги очаква. Лос Анжелис е град на странности - всеки ден някои си тръгва и друг пристига в Града на ангелите… Минах през много личностни премеждия в Холивуд. Но аз съм българка - ние сме инати и не се даваме лесно. Любовта към близките и към това което правя и българският ми инат ме запазиха. За тази част от мен пея в “Part of Me”. Мисля, че всеки един от нас носи тази специална част от себе си - нещо, заради което си струва да продължаваме”, споделя певицата.

 

Петя планува издаването на нова песен съвсем скоро, а сега и предстоят редица клубни участия в Града на ангелите.