В живото студио на предаването се разрази истинска буря

Камелия Тодорова напусна ВИП Брадър. Тя бе защитавана от журналистката и нейна добра приятелка, Маргарита Михнева. В живото студио на предаването се разрази истинска буря. Людмила Захажаева излезе от Къщата, за да защити дъщеря си Албена, но устатата рускиня срещна значителен отпор в лицето на Михнева. В крайна сметка Албена е втората по най-висок зрителски вот след Жени и Тачо.

 

Людмила все така успява да предизвика отрицателни емоции у домакините в Къщата. Тази вечер станахме свидетели на ожесточен скандал между нея и Кали. Фолк певицата не можа да излезе на глава с Люси и се въоръжи с парфюм, който използва срещу нея и кучето и. Почетният член на Домсъвета Магърдич Халваджиян определи скандала между отбор Вулеви и чистачките Кали и Воче, като „краят на света”.

 

По време на седмичната мисия „Демокрация”, Албена прати майка си в тясно помещение с Тачо, определи Гигова като най-скучен съквартирант, който беше залят с боя и принуди Йорданка Христова да дели свещеното помещение на стаята си... отново с Людмила.