Той й даде нежното име "Бонбонѝ“ и използва всяка възможност за контакт

Иво Аръков отново е в центъра на вниманието и всички съквартиранти ще заподозрат, че Купидон отново се вихри в Къщата на VIP Brother. Актьорът показа пристрастията си към Елена Кучкова още в първите мигове на съвместно съжителство в ТВО-то. 

 

Аръков й даде нежното име "Бонбонѝ“ и използва всяка възможност за контакт. Тази вечер от 20.00 часа зрителите ще видят, че тя няма да остане безразлична към вниманието му. Двамата ще излязат на романтична разходка в снега, ще си разменят нежности и мили думи. Хубавата Елена е влязла под кожата на секссимвола Иво и това вещае страстна развръзка. 

 

Междувременно в Къщата мисия „Демокрация“ и ролите, които получиха звездите, се отразяват тежко на мира и спокойствието. Атанас Месечков прие сериозно и много отговорно ролята си на готвачка. Танцьорът все повече заприличва на домакините, които се грижат за изхранването на голямо семейство. Той често се оплаква и иска признание за своя труд. Наско въведе драконовски мерки в кухнята и никой от съквартирантите не може да докосва храната без позволение. Неговите действия стават повод за много скандали и напрежение. 

 

В епизода довечера зрителите ще видят поредната ситуация, в която Зорница успява да въвлече останалите съквартиранти в нов конфликт. Тя ще се оплаче, че Месечков не й дава храна и това ще насочи срещу него критики и упреци. Наско ще се разстрои от несправедливите обвинения, а Тачо ще се превърне в един от основните защитници на Линдарева. 

 

Зрителите ще видят и финала на мисия "Демокрация". Съквартирантите ще научат голямата тайна, че в тяхното равноправно общество има човек, който е „по-равен“ от останалите. Big Brother ще разкрие конспирацията и ще извика един по един участниците в Изповедалнята, за да изкажат своите предположения за това кой е сивия кардинал. Ако мнозинството припознае Албена Вулева в тази роля, мисията ще бъде неуспешна.