Тялото му е намерено в дере край Ахелой

 

 

Издирваният вече 12 дни от своите близки режисьор Захари Паунов е открит мъртъв в колата си тази сутрин. Автомобилът е бил открит в дере, само на двайсетина метра встрани от пътя Ахелой – Каблешково.

 

Сигналът за катастрофирал автомобил на метри от пътя е подаден тази сутрин около 8 часа от жена, която е пътувала в автобус по маршрута Ахелой-Каблешково. „Тя е видяла автомобил на около 20 метра встрани от пътното платно. Намерени са документи за самоличност, които са на въпросния режисьор”, обясни заместник-директорът на ОД на МВР в Бургас Калоян Калоянов.

 

Автомобилът е преминал през тръстиките и се е забил в дърво, при което са се отворили въздушните възглавници. По данни на полицията няма информация в пътния инцидент да е участвал друг автомобил. Техническата експертиза тепърва ще установява дали авария е причина за пътния инцидент.

 

Мъжът най-вероятно е загинал още в деня на изчезването си, 18 октомври, когато е потеглил от Варна към София, а колата с тялото е била залята с вода в дерето по време на пороите от 25 и 26 октомври.

 

 Репортер: Цеца Алексова