„Представих себе си, не съм играл персонажи", разказа Иво след като излезе

Актьорът Иво Аръков и хореографът Атанас Месечков напуснаха тази вечер къщата на VIP Brother.

 

Представих себе си, не съм играл персонажи, заучени от театъра”, разказа в откровен разговор с Ники Кънчев, Иво Аръков минути след като се раздели със съквартирантите. При излизането си Атанас Месечков пък сподели: "Имам много да уча, както за себе си, така и за другите. За мен VIP Brother e най-големият социален експеримент, който си направих"

 


С усмивка на лице тази вечер къщата напусна и атрактивната и запомняща се Людмила Захажаева.  Нейното участие ще бъде запомнено не само от зрителите, но най-вече от съквартирантите, които я изпратиха със заря от хартиени листа. 

 

На полуфинала останаха Йорданка, Албена, Кали, Жени и Тачо, Влади, Камелия Воче, Елена, Ели Гигова, Wosh МС. В сряда ще бъде полуфинала на VIP Brother, а публиката ще гласува за любима звезда на България в понеделник, 17 ноември.

 

Седмичната мисия „Психоанализа” постави поредната бомба в образцовия дом. При прочита на анализа на Кали, Албена видимо се ядоса и призова санитарните проблеми да не бъдат повод за обсъждане на лични характеристики. Наско и Иво се изправиха лице в лице, за да направят тежки признания и пиперливи намеци.

 

Двамата за първи път се осмелиха пряко да говорят за отношенията си от миналото, след като стана ясно, че са влюбени в една и съща жена. Йорданка Христова също прочете обясненията на Wosh и Наско, които я определиха за най-амбициозна, но не пожелаха да излязат от анонимност.