Любовта започва на шега - от един костюм за Хелоуин

Любовни трепети зад кулисите на X Factor. За двама от участниците музикалният формат се оказа повече от състезание. Как емоцията от сцената се пренася в сърцата?


„Не сме се виждали от страшно много време и той всеки момент трябва да пристигне”, обяснява Михаела минути преди да се види със своя любим.


6 часа път и 500 км от Варна до София не са пречка пред новите музикални идоли на България. Любовта започва на шега - от един костюм за Хелоуин.


„На нея й сложиха някакви лещи, червени, с които беше някаква екстравагантна такава - странна и страшна. Започнахме да си викаме на бъзик: „Какво правиш жена ми, какво правиш мъжа ми”, обяснява смеейки се Иван.


А тя дълго се страхувала да сподели със своя ментор.


„Саня беше доста изненадана и даже ми каза: „Ооо, защо не ми каза по-ранооо”, а аз мислех, че ще ми се накара”, спомня си Михаела.


Въпреки че бой бандата „4U” вече отпадна, Иван не спира да се вълнува преди всеки концерт.
„Определено хората много ни се радват”, хвали се Михаела.


Е, имаше и злобни коментари. Няколко момичета ми писаха неща от сорта: „Ако знаех по-рано, че сте заедно, нямаше да пратя и един SMS за теб”, коментира Иван.


„Не го ревнувам от неговите фенки”, категорична е Михаела.


Признават, че от ден на ден любовта им става все по-силна. Големият финал на X Factor е все по-близо, но Иван вече знае кой ще го спечели.


„Е как кой ... Михаела”, казва смеейки се Иван.


Повече по темата гледайте във видеото.