Скандалът, който си спретнаха двете, е най-големия в All Stars сезона

Напрежението в Къщата на Big Brother расте. На Никулден Петя реши да преосмисли думите, които чу за себе си в мисията „Кое е числото?”. Тя е особено обидена на Катето и мисли, че тя настройва останалите съквартиранти срещу нея. Това накара певицата да обяви война на Евро и разкри пред останалите нейни скандални прояви от миналото, за които е чувала, но няма доказателства. Това вбеси лагера на Катето и самата нея, а скандалът, който си спретнаха двете, е най-големия в All Stars сезона. 

 

По-късно Пламена, Калина и Катето обсъждаха постъпката на Петя и заключиха, че тя завижда на Катето и освен това има комплекси, защото цял живот е била в сянката на най-големите естрадни изпълнители. 

 

Войната между Петя и Катя стигна дотам, че актрисата не пожела да седне на трапезата на именника Ники, защото не иска да седи на една маса с колоритната изпълнителка.

 

Преди това Петя Буюклиева се възмущаваше пред Христо за простотията в България и чалгата, която тя никога няма да толерира и винаги ще мрази. Малко по-късно Big Brother им пусна новият клип на Пламена, а Петя не спираше да го възхвалява и да обсипва Пламена с комплименти за него.

 

Новата седмична мисия „На Коледа стават чудеса”, постави съквартирантите в роли на Дядо Коледа, Снежанка и джуджета. Съквартирантите трябваше да изберат най-силният мъж в Къщата и най-грижовната жена, които да заемат почетните роли.

 

Същевременно Big Brother обяви наградата, която ще спечели победителя в шоуто - автомобил Ford Kuga 4х4.