Калина се превърна в джуджето Заядливко и влезе в ролята на селфи маняк

Последната седмична мисия в този сезон на Big Brother All Stars раздели съквартирантите на Дядо Коледа, Снежанка и джуджета. Всяко джудже получи име, отговарящо на черти в характера му, които останалите съквартиранти казват, че притежава. Също така всяко джудже трябваше да се подложи на индивидуална мисия.


Петя Буюклиева се превърна в Мързеливко и трябваше да чисти цялата къща и да готви на останалите. Емо стана Посерко, задари вулгарния си речник и неговата задача е да чисти банята и тоалетната, както и да не употребява вългаризми до края на мисията.


Калина се превърна в джуджето Заядливко и влезе в ролята на селфи маняк. Big Brother я провокира да си направи селфита, като сама определи категориите "най" сред къквартирантите- най-лицемерен, най-секси мъж и т.н.


Христо получи името Сухарко, а мисията на Big Brother беше да предизвика емоция в него, като му покаже най-скъпите му хора- съпругата и дъщеря му. Това, което той си мислише, че трябва да направи е да остане в изповедалнята и да не се види с тях, но всъщност задачата му беше точно обратната.


След като Христо не излезе, повечето го обвиниха, че не е "чел между редовете" и е провалил мисията. За да го компенсира Дядо Коледа (Ники Китаеца) поиска мисия за себе си, с която да поправи грешката на Христо. Big Brother го изправи пред детектор на лъжата, но това, което Николай не знаеше е, че всъщност той е бутафорен и неговите съквартиранти играят ролята на полиграф.


Мислейки, че трябва да казва само истината, Ники направи шокиращи признания, а най-запомнящото от тях е, че е изневерявал многократно на съпругата си и тя не знае за това. След като излезе, останалите го убедиха, че е направил голяма саможертва, а Ники каза на Петя, че го е направил главно заради нея.