Организаторите обещават незабравимо парти

На 20-и март Sofia Live Club представя The Herbaliser DJ set feat. Rodney P, които гарантират разтърсващо парти, подправено с много качествена музика, стилен саунд, заразителен ритъм и всичко останало, което е нужно да ни изправи на крака. 

 

След като миналата година британското хип-хоп, фънк и джаз дуо направиха незабравим първия си концерт в София, едната половина от дуета Jake Wherry се завръща с хип-хоп легендата Rodney P, за да подарят на българските си фенове още едно уникално музикално преживяване.

 

The Herbaliser са на музикалната сцена вече 20 години, а богатата им дискография включва седем студийни и два лайв албума, сингли, ремикси, участия в безброй компилации и колаборации. Основателите Ollie Teeba и Jake Wherry се запознават в началото на 90-те в Лондон, а първият им албум – Remedies излиза 1995 г., издаден от лейбъла Ninja Tune. През годините са канени да пишат музика за много реклами, както и за саундтрака на култовия филм на Гай Ричи - "Гепи".

 

Rodney P е едно от най-важните имена за британския хип-хоп през последните 20 години. Работил е с имена като Bjork, Roni Size, Roots Manuva, The Nextmen, Dynamite MC, a през последните години се е появявал на една сцена с имена като Jay-Z, Alicia Keys, Jazzy Jeff и Mos Def.

 

На 20-и март Jake Wherry - половината от The Herbaliser, заедно с Rodney P, ще ни пренесат в своя музикален свят.