"Господари на ефира" разобличиха касиер, който краде печалбите от тотопункт

 

Затвориха тотопункта, в който касиер краде от печалбите. Спортният тотализатор реши да закрие пункта и да отнемат лиценза на Кирил Киров два месеца, след като бяха установена измамата.

 

"Когато от „Господари на ефира” се заемем с нещо, винаги го докарваме до край. Минахме да проверим дали господин Киров продължава да работи след нашите репортажи и се оказа, че го прави. Благодарим за бързата и навременна реакция на хората от Министерството на младежта и спорта и на служителите на Спортния тотализатор, които иззеха терминала и прекратиха договора на Киров. Така пунктът беше затворен, както е редно, но смятаме, че е редно и спечелилият 5000 лв. да си ги получи”, каза репортерът на „Господари на ефира” Влади Василев.

 

"Засега чакаме да видим какво ще излезе от разследването на полицията. Би трябвало да ми върнат парите, всички доказателства са при мен. Ако Киров върне откраднатото, няма да го съдя”, каза измаменият Ангел Ангелов, който все още не си е получил парите.

 

По случая е образувано досъдебно производство срещу Кирил Киров за измама, а Ангел Ангелов в понеделник ще трябва да отиде в полицията, за да види дали и как ще може да получи печалбата си.