Жените масово сложиха мъжки шапки

Жените масово сложиха мъжки летни бомбета това лято. Такива са наблюденията на София Костова, която от 25 години прави и продава шапки, цитирана от БГНЕС.

 

„Стига се дотам, че като влезе някой дядо да си купи лятна шапка, трябва човек дълго време да го увещава, че това са мъжки шапки, въпреки че момичетата са се скупчили около тях”, разказва продавачката. 

 

Звездният миг на бомбетата изгря с появата на Николета Лозанова с такава шапка, оттук нататък лавината тръгна. София Костова отдавна е усетила откъде духа вятърът и споделя как по цели нощи преди години е гледала без звук клиповете на " Пайнър", защото ...същото, но със звук, по същото време гледат и клиентките. Много често още при отварянето на магазина идва девойче да търси точно шапка, с която някоя от фолкпевиците се е вихрила през нощта.

 

Магазинчето се намира в подножието на Сахат тепе в Пловдив. Бомбетата са до вратата, а във вътрешното помещение са красивите широкополи дамски шапки, които си остават класика. И те вървят, но не толкова. Търсят ги предимно за плажа. 

 

Повече гледайте във видеото!

 

Видео: БГНЕС