"Ръцете горе" е равносметка на лято 2015

 

Ogi 23 се завръщат с чисто ново парче и видео към него. "Ръцете горе" идва в края на лятото, за да разкаже как е преминало то пред очите на момчетата от бандата. 

 

Косьо, Ангел и Максим отново залагат на енергичния си ритъм, за който твърдят, че трябва да носиш обувките си за танци и да оставиш грижите.  Музиката и аранжиментът са на Косьо, текстът e на Ангел, подкрепен от Илия Григоров, а мастерингът е дело на Algoriddim.  

 

"Ръцете горе" се появява някъде на любимия плаж, пред караваната и около бара в компанията на хубави момичета, много шотове и накъсани спомени. То просто разказва за тяхното лято, затова и видеото е една неангажираща история в 3:25 минути. Видеото е заснето за два дни на три любими места на Ogi 23

 

След 10 години, два албума и доста сингли групата все още правят музика с ентусиазъм и иноваторство. Стилът си определят като поп-пънк с елементи на хип-хоп и какво ли още не. 

 

Ангел, Косьо и Максим дават заявка за албум номер три още преди края на годината, а първото видео от него е към сингъла „Ръцете горе”.