Кулинарен майстор, екстравагантна мечтателка и красавица с атрактивен антураж ще впечатлят жури и публика

Изненадващи срещи за жури и участници поднесе третият епизод на X Factor  през изминалата вечер.

 

Една от сериозните миналогодишни претендентки за звездно бъдеще – Ева Мария се завърна в шоуто с променена визия и още по-голям хъс за победа. Светозар Христов на свой ред пожела да даде още една възможност на себе си и бъдещата си музикална кариера с признанието: „В България няма шоу като X Factor!”. Нов талант изгря на сцената в лицето на Анжела Киркова, която направи майсторско изпълнение на едно от хитовите парчета на Imagine Dragons. Кристиян Янкулов избра именно сцената на X Factor за своя музикален дебют, който обра овациите от съдийската четворка и развълнуваната публика.

 

„Имах чувството, че съм на твой концерт“, бяха думите на Саня, която изрази единодушното мнение на очарованото жури.  

 

Истинско рап нашествие ще завладее сцената на  X Factor утре вечер от 21:30 ч. по Нова.  Журито ще се запознае с рапър от Сейшелските острови, който ще зареди с ритъм всички присъстващи и ще трогне журито с емоционална лична история. В поредицата от хип-хоп представяния на сцената ще се появи и изпълнител-двойник на Устата и Играта, който иска да изрази своя уникален стил. Едно от колоритните изпълнения на вечерта ще поднесе голям фен на Криско, който ще пристигне със специална прическа за случая. 

 

Кулинарен майстор ще впечатли Люси с майсторско изпълнение в един от най-сериозните музикални жанрове. На сцената ще се появи момичето с най-странната мечта, прозвучавала в шоуто. „Мечтая за баня!“, ще бъде първата реплика на талантливата участничка, която ще озадачи съдийската четворка. Нестандартните изяви ще продължат с появата на дама, която ще покаже своето лице с първите тонове на песента. Дали екстравангантната визия ще бъде приета добре от Криско, Люси, Саня и Маги или ще се окаже крайно неподходяща за сцената на шоуто?- ще разберете в четвъртък вечер.   

 

Една жена със стотици танцови участия ще пожелае да покори сцената на X Factor. Красавицата, която вярва в музикалния си потенциал ще направи истинско шоу, пристигайки с атрактивен съпровод и висока доза адреналин. Коя е тя и какъв ще бъде нейният антураж? – предстои да разберете утре вечер, от 21:30 ч. по Нова.        

 

Следете най-интересните новини на официалната Фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com.