Музикално шоу №1 предизвиква своите фенове с играта "Пей навсякъде с X Factor"

Музикално шоу №1 предизвиква своите фенове с играта „Пей навсякъде с X Factor“, която ще даде възможност на най-запалените почитатели да спечелят покана за финала на шоуто и страхотни X награди.

 

Единственото, което трябва да направят желаещите да участват в играта, е да запишат видео, в което пеят, танцуват или просто се забавляват и да го споделят на страницата на играта. Повече информация за играта можете да намерите ТУК.

 

Във вторник вечер участниците ще трябва да демонстрират специални умения и таланти по време на концерта на дивите и супер героите. С какво ще ни впечатлят финалистите в X Factor? – предстои да разберем във вторник вечер, от 21:00ч. по Нова.

 

Преди това обаче всеки, който желае да види и чуе финалистите в X Factor на живо, може да се присъедини към музикалната среща с тях в Sofia Ring Mall в събота, от 17:00 ч.   

 

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.