Нощта на комедията и трагедията пристига с нови предизвикателства

Сцената на X Factor ще се превърне в арена за нова музикална битка само няколко седмици преди големия финал на шоуто. Петимата финалисти ще се впуснат в безкомпромисно съревнование, за да покажат вокален талант, сценично поведение и хъс за победа в понеделник, точно в 20.00 часа. 

 

Нощта на комедията и трагедията ще изправи Християна, Стивън, Дарина, Кристиан и A.V.A. пред полюсни емоции с представяне на забавни и драматични изпълнения. Момичетата от A.V.A. ще се превърнат в пеещи кукли с един от големите хитове на Кейти Пери, надминавайки дори и визията на атрактивната изпълнителка. Огнено шоу ще съпътства едно от изпълненията на Кристиан Костов, а Стивън Ачикор ще направи оригинална интерпретация на песен на една от най-известните поп диви в света. 

 

Дарина Йотова ще се отправи в търсене на любовта, докато Кристияна Лоизу пристига на сцената с колоритен транспорт, който ще я отведе в екзотични земи. С наближаващия финал всеки истински почитател на шоуто ще може да покаже подкрепата си към своя любимец, като се включи в играта X Factor ФЕН на официалната Facebook страница на предаването. Победители ще получат страхотната възможност да станат част от големия финал и да се срещнат лично с тримата изпълнители, достигнали до решаващата битка. 

 

Във вторник вечер още един от талантите ще се сбогува със сцената, само на крачка от финала на четвърти сезон на X Factor. Двама от финалистите ще се впуснат в съревнование, което ще определи бъдещето им в шоуто. Вечерта ще бъде открита от тийн идолите Пламен и Иво, които бяха сред фаворитите на публиката в трети сезон. Момчетата, които покориха стотици женски сърца, ще представят своя нов хит "24/7".