Място на финала ще намерят само трима

Най-сериозната музикална битка в четвъртия сезон на X Factor ще дойде с дългоочаквания финал на 25 януари в ефира на Нова. Точно в 20:00 ч. тримата финалисти, извоювали си място на заветния концерт, ще се впуснат в епично съревнование на глас, харизма и артистично присъствие.


Преди това обаче за звездните финалисти предстои още един голям концерт – полуфиналът на шоуто. Следващия понеделник в 20.00 ч. Дарина, Кристиан, Християна и A.V.A. ще трябва да впечатлят жури и фенове с ретро парче и съвременен хит, които да им осигурят подкрепа на полуфинала, изпращайки ги направо към грандиозния завършек и мечтаната победа.


Тази седмица сцената на шоуто напусна Стивън Ачикор. Въпреки емоционалното изпълнение на „All of me” на Джон Леджънт, участникът от нигерийски произход получи по-малка подкрепа в битката с трите дами от A.V.A. В музикалния дуел със Стивън Ани, Велина и Антоана изпяха българската песен "Лудо, младо", демонстрирайки пълен синхрон във вокалното представяне.


Благодаря на всички за подкрепата и за преживяванията в X Factor“, каза Стивън в последните си минути в шоуто.

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com. Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.