Христиана Лоизу, Дарина Йотова и Кристиан Костов се отправят към големия финал на шоуто

 

Женското трио A.V.A., което написа нова страница в историята на групите в X Factor, напусна шоуто на крачка от големия финал. 

 

Решаващата музикална битка преди големия изправи един срещу друг най-младият талант в четвърти сезон – Кристиан Костов, и първата група, достигнала до този етап на шоуто – A.V.A. 

 

Стотици разплакани лица в залата наред с емоционални възгласи предизвика изпълнението на Крис, който избра песента „Jеаlous”. Момичетата, сравнявани от своя ментор – Люси, с три ангела, представиха въздействащо изпълнение на „Angels” на Роб Уилямс. 

 

„Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание“, сподели през сълзи Люси, която изпрати момичетата от сцената в компанията на стотици фенове.     

 

Криско взриви сцената с новото си парче „Наздраве“ и компанията на Зуека, състарен с над 40 години. В купона на сцената се присъединиха и други „набори“ на внушителна възраст, които доказаха, че за забавлението и доброто настроение няма граници. Финалистите от своя страна благодариха на публиката за цялата подкрепа с „Thank you for the music” на ABBA.