Четирима души са в ареста след случая на магистрала "Тракия"

След нападението на екип на NOVA - в Пловдив ще се гледа мярката на задържаните нападатели. Четирима души са в ареста след нападението на магистрала "Тракия".

По темата

Те са обвинени за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм. Мъжете не признават вина и твърдят, че случаят е инцидент.

Четиримата мъже ще поискат от съда да бъдат освободени. Миналата седмица магистратите им наложиха постоянна мярка „задържане под стража”.

Мъжете се предадоха четири дни след инцидента. Те твърдят, че на магистралата проблем е имало, но заявяват категорично, че не са удряли никого.

Не казват и къде се намира вторият автомобил и кой се е возил в него.

Полицията все още издирват и други двама. Това е човекът, издърпал телефона на Мария Милкова, както и човекът, ударил в лицето оператора Огнян Пенев.  

Припомняме, че колегите ни бяха нападнати на 14 април, докато пътували по магистрала "Тракия". Две коли започнали да им подават светлинни сигнали и се опитали да ги изблъскат от пътя.

Операторът Огнян Пенев е удрян неколкократно, а на репортера Мария Милкова е отнет насилствено мобилният телефон при опит да извика полиция. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.