Името на благородното животно е Банър

Хъски се превърна в куче-герой, след като не се отдели и спаси седем новородени котенца, изоставени в кашон, пише в. "Метро".

 

I love my puppies #dogmom #kittens #rescuekittens #catsanddogs

A post shared by Handler: Koyote Moone (@bannerthesuperdog) on

Името на благородното животно е Банър. Тя открила котилото, което било подхвърлено в гората, където да намери смъртта си, съобщава БТА. Нейната стопанка Уитни Брали й правела компания вкъщи, когато домашният й любимец започнал да се държи непривично. Хъскито тръгнало да я дърпа за дрехата, за да излязат навън. "Тя се държа като смахната цялата сутрин", спомня си г-жа Брали. Кучето за пръв път започнало да не се подчинява на заповедите на стопанката си. Когато била изведена на разходка Банър веднага се стрелнала към гората. Животното се завряло в кашон и оттам извадило новородено котенце с бял цвят. Освен него, полуживи, имало още шест други бебета.

 

I smell tacos.... #Deadpool #Dogpool #cosplay #cosplaydog #cosplayer

A post shared by Handler: Koyote Moone (@bannerthesuperdog) on

Случката се разиграла в гр. Менло, щата Джорджия. Сега 3-годишната Банър обгрижва намереното котило като сърцата майка. Щом котенцата били пренесени в дома на г-жа Брали, хъскито не се отделило от тях, като ги ближело, премествало в устата си и почиствало.