Певицата обясни, че е имала много концерти и турнета

Изключително успешна е била последната година за певицата Рут Колева. Това обяви самата тя в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините”.

„За мен последната година и половина беше изключително успешна, защото имахме адски много концерти извън България, много турнета. Включително и лятото тази година стартира с турне в Китай. След това бяхме във Франция и в Холандия. Предстои ми трети концерт в Китай”, обясни тя.

Изпълнителката сподели, че за първи път си е дала малко повече време да записвам музика. Готви и нов албум. „Другият проект, който движим, е моят пети студиен албум, който ще излезе през 2020 година. Малко по-модерен е като саунд, но това не значи, че е толкова комерсиален”, коментира Колева.

А на 2 декември тя, заедно с Камелия Тодорова и актрисата Милица Гладнишка ще вземе участие в коледен концерт. Той ще се проведе във фестивалния комплекс във Варна и ще съдържа  златни български песни в джаз вариант.

Певицата сподели и впечатленията си от част от страните, които е посетила. „Китайците и японците показват уважение към изкуството, което ние малко сме го смелили”, коментира тя и допълни, че довечера ще има акустичен концерт в столичен бар. Началото ще е в 21 часа.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.