Във вторник от обменно бюро в града бяха задигнати 10 000 лева

Маскирани завъзрзаха служителка със свински опашки, за да оберат обменно бюро в Шумен. Нападението било извършено минути след началото на работния ден. От офиса липсват близо 10 000 лева. Извършителите все още се издирват. В ефира на "Здравей, България" потърпевшата служителка разказа какво точно се е случило във фаталния ден. 

Обир на обменно бюро в Шумен (СНИМКИ)

„Отключих вратите на офиса и в момента, в който си пусках телевизора, нападателите влязоха. Единият от тях ме събори на земята. Не са ме удряли. Бяха с шапки и не успях да видя лицата им”, разказа жената. 

„Попитаха ме къде е касата и, когато взеха парите от нея, искаха да им кажа дали някъде има още. След като им казах, че няма, те ми завързаха краката и ръцете. После заминаха. Много се уплаших. През цялото време бях в шок и не помня почти нищо”, допълни пострадалата. 

НЕИЗЛЪЧВАНИ КАДРИ: ВИДЕО от охранителни камери показва как служител на МВР обра игрална зала в Перник

„Разгледахме записите, но за съжаление лицата им не се виждат. Прави впечатление, че са супер хладнокръвни. Влизат вътре, взимат ключовете, връщат се да заключат входната врата и действат супер спокойно”, разказа собственикът на обекта Орлин Чакъров.

Повече гледайте във видеото. 

Репортер: Деян Герговски