Общият брой на задържаните за 24 часа става 18

Още двама задържани при спецакцията в Гоцеделчевско. Така общият брой на задържаните за 24 часа става 18. Трима от тях са привлечени към наказателна отговорност, съобщават от прокуратурата.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ АКЦИЯТА

Проверени са били 226 лица. Органите на реда са инспектирали 3 места за обществен подслон и 6 заложни къщи. Извършени са били проверки на 250 моторни превозни средства. Съставени са 14 акта за установени административни нарушения, издадени са 30 фиша по Закона за движението по пътищата. 

В хода на операцията, в жилище в с. Дебрен, община Гърмен, са били намерени и иззети около 1,4 килограма тревиста маса, реагираща положително на канабис, две засадени в саксии канабисови растения, около 6,2 грама амфетамин и електронна везна.

16 задържани при акция срещу битовата престъпност в Гоцеделчевско (ВИДЕО)

В жилище  в с. Абланица, община Хаджидимово, служителите на реда са установили машина за рязане на тютюн. Освен това в същия имот са били намерени и иззети около 38 килограма ненарязан тютюн, 160 литра алкохол без задължителен бандеролен знак.

Проверени са били дом и автоморга в гр. Гоце Делчев, където са били открити няколко записи на заповеди, лична карта, талони на леки автомобили и около 370 грама златни накити. Тези вещи били разпределени в полиетиленови пликове с изписани имена и телефонни номера.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си