Той бе сред малкото, появили се на живо в театър "Майкрософт" за Американските музикални награди

The Weeknd отново шокира мнозина, като се появи с лице, покрито в кървави превръзки на Американските музикални награди. За щастие, музикантът, чието истинско име е Абел Тесфайе, не е претърпял някакъв инцидент преди шоуто.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Всъщност той се появява публично с фалшиви наранявания от август, когато приема награди на MTV Video Music Awards в подобен вид. Според Yahoo Music превръзките са част от своеобразен метод на актьорско движение от изпълнителя.

Мадона: Мястото на Тръмп е в затвора

Новото парче принадлежи към албума „After Hours“, за който Weeknd обясни на GQ, че е концептуален албум от гледна точка на „герой, който губи ума си във Вегас“.

 

 

Уикенд се размина с приза за изпълнител на годината, но спечели отличията за предпочитан соул/ритъм енд блус изпълнител, предпочитан соул/ритъм енд блус албум за "After Hours" и предпочитана соул/ритъм енд блус песен за "Heartless''.

Певецът прие отличията си и се представи със свое изпълнение с бинтовано лице. За изпълнението му към него се присъедини саксофонистът Кени Джи.

Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

Уикенд беше сред неколцината артисти, появили се на живо в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис за наградното шоу, победителите в което се избират от феновете. Повечето звезди на музиката се представиха с предварително записани изпълнения заради коронавирусната пандемия.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.