Служителите на реда били под прикритие

Двама полицаи, облечени като Дядо Коледа и елф, са задържали автокрадци в Ривърсайд, щата Калифорния, пише сайтът на сп. "Пийпъл", позовавайки се на местното полицейско управление.

Хотел в САЩ празнува Коледа през цялата година (ВИДЕО+СНИМКИ)

Служителите на реда в коледни костюми започвали дежурство пред търговски център в града, след като кражбите зачестили по време на празничните разпродажби. Операцията с цел предотвратяването им е наречена "Намесата на Дядо Коледа".

HOLIDAY ENFORCEMENT PROGRAM NETS SEVERAL ARRESTS Riverside, CA – Yesterday on Thursday, December 10, 2020, detectives...

Posted by Riverside Police Department on Friday, December 11, 2020

Полицаите първо задържали няколко души за дребни кражби, след което осуетили опит за автокражба. Служителите на реда спрели трима мъже, опитващи се да задигнат автомобил "Хонда". Двама от автоапашите са задържани незабавно.

Крадец от „Сам вкъщи” оглави класация за любима усмивка от коледен филм

 

Третият е успял да избяга, но самоличността му вече е установена.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Редактор: Станимира Шикова
Източник: БТА