През 2018 г. тя бе намерена в безсъзнание в дома си, след което остана с мозъчно увреждане

Деми Ловато публикува в социалните мрежи част от документалния филм, посветен на живота й. Лентата носи името „Да танцуваш с дявола“ и се очаква да излезе на 23 март. Новият документален филм за 28-годишната звезда дава пълна информация за последиците от наркотиците, които едва не я убиха.

Деми Ловато се сгоди след 4-месечна връзка (СНИМКИ)

През 2018 г. Деми бе намерена в безсъзнание в дома си в "Холивуд хилс" след прием на свръхдоза, оставил я с мозъчно увреждане.

"Получих три инсулта, а след това и инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала между 5 и 10 минути живот", споделя звездата.

Само седмици преди това тя издаде песента си "Sober" в превод "Трезва", в която пее как пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. 

 

Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Деми Ловато трудно чете и не може да шофира.

Тя започва да взима кокаин, когато е едва на 17 години. За първи път влиза в рехабилитационна клиника на 18. Тогава й поставят диагноза биполярно разстройство.

В интервю певицата споделя, че е чувала различни истории за живота си и затова искала да разкрие своята гледна точка пред почитателите си. Документалният филм е от четири части. В него Деми Ловато говори за травматични преживявания и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.