Във връзка със случая са задържани двама братя

42-годишен мъж беше изнасилен и пребит до смърт във Велинград. Това съобщиха от Районната прокуратура в Пазарджик. Във връзка със случая са привлечени като обвиняеми двама братя - на на 22 и 17 г., за това, че на 13 януари са извършили полово сношение с мъжа, като са употребили за това сила и заплашване, съобщиха от обвинението.

Разследват бивш френски министър за изнасилвания

На 16 януари е бил получен сигнал, че в постройка е открит починал мъж. Установено е било, че по тялото на мъжа има следи от побой и полово насилие. Няколко часа по-късно двама братя са задържани за срок от 24 часа.

Те му нанесли побой и извършили полово сношение. Малко по-късно двамата си тръгнали и оставали пострадалия. Сигнал, че мъжът е починал е бил подаден на 16 януари.

При извършения оглед в постройката, където е живеел, е бил открит дървен кол. Според първоначалните данни на медицинските експерти смъртта е настъпила вследствие на разкъсване на вътрешни органи на тялото.

Жестоко убийство на жена в Русе

Двамата обвиняеми са задържани за срок от 72 часа, като прокуратурата е внесла искане в съда за определяне на мярка за неотклонение - постоянен арест спрямо тях. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.