Певицата и Рич Пол са заедно от две години

Адел и приятелят ѝ Рич Пол са по-влюбени от всякога. Двамата са на романтична почивка в Италия и бяха забелязани да се наслаждават на компанията си на борда на луксозна яхта в Сардиния.

АДЕЛ 43 КИЛОГРАМА ПО-КЪСНО: Развод, ново гадже и корица на "Вог" (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Папараци уловиха 34-годишната певица и 40-годишния спортен агент да акостират в морския курорт Порто Черво, пише вестник „Дейли мейл”.

Адел разкри как е свалила 45 килограма (СНИМКИ)

Адел, която през последните две години се подложи на диета, драстично намалила теглото ѝ, впечатли със свежия си вид, подчертан от съвсем лек грим.

Адел и Рич Пол започнаха да се срещат през 2021 г. , но едва преди няколко месеца се появиха заедно на обществено място. В началото на юли Адел излезе на сцената в лондонския „Хайд парк”, където изпълни най-големите хитове от последния си албум "30".

Адел се завърна с концерт пред 65 000 фенове в Лондон (ВИДЕО)

На трибуната, за да я подкрепи бе и спортният агент. Няколко месеца по-рано, през февруари, те бяха заедно на баскетболен мач в Кливланд, където седяха на първия ред.

Появиха се и слухове, че двойката се е сгодила. Адел обаче все още не е потвърдила официално новината, независимо от годежния пръстен с огромен диамант, който носи на ръката си.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.