Певицата получи звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис

Изпълнителката на хита „No Doubt“ беше удостоена със звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис. Партньорът на Гуен Стефани Блейк призна, че певицата винаги е поставяла ролята си на майка на трима сина пред работата си в развлекателната индустрия.

Снимка: gettyimages

„Срещнах Гуен за пръв път през 2014 г. Тя не приличаше на никой друг известен човек, когото бях срещал преди. Придвижваше се до работа с черен миниван. Не влизаше с охрана. Беше ми ясно, че тя е преди всичко майка - това беше нейната работа номер едно. И сега, стоейки тук почти 10 години по-късно, след като я срещнах за първи път, мога да кажа без съмнение, че да бъде майка все още е най-важното нещо в живота ѝ. Това е рядкост в този бизнес”, каза Блейк и допълни: „Поздравления за любимата ми авторка на песни за всички времена по случай нейната звезда. Ти заслужаваш това и аз те обичам”.

Снимка: gettyimages

Гуен сдържаше сълзите си, докато мъжът ѝ говореше. След това изпълнителката излезе на подиума, за да благодари на съпруга си за подкрепата. „Ти си най-добрият ми приятел, моят съпруг. Блейк Шелтън, обичам те толкова много. Ти ми даде такава любов, каквато никога преди не съм познавала. В момента, в който те срещнах, знаех, че съм си у дома и съм толкова, толкова горда, че си мой съпруг. Не мога да повярвам. Обичам те”. По-късно певицата призна, че е била зашеметена от речта на съпруга си.

Редактор: Калина Петкова