Не са нужни много съставки, но е необходим готвач, който знае какво прави

„Дойче Веле” ни отвежда на кулинарна разходка в Рим, където най-добрите готвачи разкриват тайната на идеалните спагети „Карбонара”. Това е едно от най-известните ястия с паста в Италия. Не са нужни много съставки, но е необходим готвач, който знае как да готви. 

Паста с боб и свински кожички: Нетипичните вкусове на Италия

С това ястие можете да направите много грешки. Какви могат да бъдат те? Някои използват масло, други мляко или сметана. Някои разбиват яйцата и получават омлет, а други използват пушено свинско месо. Всичко това е грешно.

Как да направите паста „Карбонара” по истински италиански начин гледайте във видеото.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Редактор: Георги Генов