Той направи яростно изявление пред журналистите

Инфлуенсърът Андрю Тейт е поставен под домашен арест след новите обвинения срещу него. Той и брат му Тристан се явиха в съда в четвъртък следобед. Тристан Тейт е поставен под специален съдебен контрол.

Прокурорите поискаха от съдията да остави братята под стража за 30 дни, докато продължи новото разследване, включващо общо 35 предполагаеми жертви, включително жена, която по времето на обвинението е била на 15 години.

Полиция нахлу в дома на Андрю Тейт, нови обвинения срещу него включват непълнолетни (ВИДЕО)

В изявление на румънската агенция за борба с организираната престъпност DIICOT се казва, че са задържани общо шест души - румънци и чужденци.

Андрю Тейт направи яростно изявление пред журналистите, в което заклейми делото срещу него като "постановка и лъжа". Запитан многократно от Би Би Си за обвиненията в сексуални отношения с 15-годишно момиче и трафик на непълнолетни, той отказа да отговори.

Братята Тейт вече са обвинени в трафик на хора, Андрю Тейт и в изнасилване, очаква ги съдебен процес и по тези обвинения. Преди година те бяха освободени от домашен арест и им беше казано да не напускат Румъния.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Би Би Си