„Харви Уайнстин, Джефри Епстийн, Робърт Кели, Шон Комбс са юмрук, който трябва да бъде спрян", каза още певицата

Американската рапърка Джагуар Райт отправи обвинения срещу Джей Зи, определяйки го като част от „юмрукът на тиранията“. Тя направи изявленията в предаването на Пиърс Морган. „Харви Уайнстин, Джефри Епстийн, Робърт Кели, Шон Комбс имат един човек, който ги обединява професионално и лично – Шон Картър“.

Райт подчерта още, че „от 4 години крещя, че не само Диди, но и Джей Зи са чудовища, а машината за създаване на жертви продължава да работи“. И допълни, че разполага със записи и добре знае какво се случва.

Певицата каза, че Джей Зи не коментира ареста на Шон Комбс, защото „той прави така, запалва малки пожари навсякъде и принуждава всички замесени да носят вода, докато той се измъква без отговор“.

Замесен ли е Пъф Деди в убийството на Тупак? Семейството на застреляния рапър инициира разследване

Тя заяви, че Шон „Диди“ Комбс е „един от най-опасните хора, които някога е срещала“. „Всички знаеха, че той е дявол. От 30 години“, подчерта Райт. И допълни, че рапърът се е ползвал с протекцията на Клайв Дейвис и Лучиан Грейндж. Последните двама са продуценти и едни от най-влиятелните хора в музикалния шоубизнес.

Снимка: Getty Images

„Диди беше избран да свърши тази работа“, обясни Райт. На въпроса дали Комбс ще направи разкрития по обвиненията, Райт посочи: „Той няма избор. Неговото его и зависимост от наркотиците няма да му позволят да направи нещо по-различно. Ако някои си мисли, че той няма да проговори, значи е луд“, заяви Райт. И допълни, че Диди „има всички, записани на касети“. „Клайв Дейвис беше неговия голям учител“, заяви още Райт.

Рапърката подчерта, че всички са знаели какво се случва, тъй като това е проблем, съществуващ от десетилетия. И допълни, че жертвите са стотици.

Джагуар Райт е част от музикалната индустрия от 30 години. От няколко години тя говори по темата за случващото се в средите на шоубизнеса.

Редактор: Цветина Петрова