Интригата е част от сюжета на новия клип на поп фолк фурията

След песента „Истински обичана”, Николета Лозанова така и не изкара ново парче. Страстната й любов към поп фолка обаче не стихна. Сексапилната плеймейтка се забърка в любовен триъгълник, този път с друга русокоса фолк фурия - Емилия. Не си мислете, че Ни Ло е откраднала Коко Динев от нея... Тя просто се е снимала в последния й проект „Ще чакам да ми звъннеш”.


Вече се превърна в традиция началото на фолк клиповете да бъде филмово. В случая  вдъхновението е почерпено от видео на Бритни Спиърс. Въпреки че идеята не е авторска, изпълнението е професионално и отново личи почеркът на режисьора Люси Иларионов.


„Ще чакам да ми звъннеш” се радва на заплетен сюжет, в който Еми и Ники се конкурират за сърцето на един мъж. Похвално за Емилия е, че е преотстъпила главната роля на друга жена. Сцените изобилстват от екшън и открита еротика. Комбинацията ще ви накара да забравите, че гледате фолк клип.


На финала става ясно, че двете са действали в комбина. В реалния живот подобна развръзка рядко може да има. Но все пак истинското приятелството между жени понякога е възможно...