Изпратете SMS с цифра „2“ или „5“ на 1287 и ще станете SOS приятели с редовни месечни дарения

SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА БЪЛГАРИЯ съвместно с артистите от HMSU и MIRIZMA и с участието на графитарите AVART и SMALONE Ви канят на второто издание на фестивала графити и музика под надслов „СТАНИ SOS ПРИЯТЕЛ НА 1287“ 

 

Къде?

При Лятната естрада в Борисова градина.

 

Кога?

На 7 юни, събота от 12 часа до 22 часа.

 

Как?

Avart и Smalone са млади творци, които с много хъс красят сивата ърбан среда на големия град. Те ще разкрият пред младежите от SOS Младежки домове Мечтатели и Приятели, както и пред всички желаещи, тайните на най-цветното и най-бунтарското изкуство. Ще представят различни стилове в графитите и ще покажат как се правят плакати и шаблони. Следва рисуване върху фолио, опънато между дърветата под магията на музиката, която артистите от HMSU, MIRIZMA, JAMEZBONGG PLATFORM и WARFARE RECORDINGS ще миксират специално за всички вас, решили да станете SOS приятели на кратък номер 1287.

 

Как се става SOS приятел?

Изпратете SMS с цифра „2“ или „5“ на 1287 и ще станете SOS приятели с редовни месечни дарения към SOS Детски селища България. Текстът на SMS-а отговаря на стойността на месечното дарение. Набраните средства ще бъдат в подкрепа на Програмата „SOS Детско селище“. За повече информация – www.sosbg.org.