Илияна Раева и Галена Великова бяха категорични, че този сезон е бил най-оспорваният

„Това беше доста по-оспорван сезон от всеки друг. На нас ни беше изключително трудно. Може би шест състезатели бяха достойни да вземат титлата, но всички сме доволни, че Албена взе титлата, защото тя беше прекрасна, перфектна. Михаела е изключителна, свежа, нежна, млада. И за Дарин също имаше доста фенове”.

 

Това заяви в студиото на „Здравей, България” Галена Великова, член на журито на Dancing Stars, няколко часа след края на шоуто, в което титлата Кралица на дансинга взе световната шампионка при танцовите двойки по фигурно пързаляне Албена Денкова.


Дамите от журито Илияна Раева и Галена Великова разказаха за емоциите, които са изживели те и участниците след големия финал на шоуто.


„За мен тази година като стайлинг на жури, участници, декорите на сцената, всичко това беше на световно ниво. Аз съм във възторг”, заяви Илияна Раева.


„Беше ни много трудно да разграничим кой е по-добър от останалите, защото те бяха много по-различни и много силни едновременно”, добави Раева.


Запитани дали има състезател, за когото съжаляват, че е отпаднал рано от шоуто, Галена Великова бе категорична: „ВенЗи беше много силен състезател, с невероятен талант и изключителна усмивка. Имаше данните. Ако беше в друг сезон, щеше да стигне до финала”.


"Моята най-голяма слабост беше Дарин. За мен той беше топ и той нямаше слаб танц. Беше изключителен”, категорична бе Илияна Раева. Тя коментира и биографичната книга за съпруга й „Наско Сираков, Единакът”, която излезе наскоро на пазара.


„Това е най-доброто олицетворение за това какво представлява Наско в живота”, коментира Раева.

 

Целия разговор гледайте във видеото.